Здравейте колеги, Моята алфа 156 е със следния проблем , не работи крушката на късите светлини на десния фар . Ксенон е , но крушката и баласта работят ! Не е бушон , а и взех нова нормална Н7 крушка за резерва (здрава разбира се) пак не иска да свети . Тази повреда ме поставя в много неудобна ситуация и не мога да използвам колата вечерно време, някой дали може да помогне ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дясната крушка на дъсите не свети . Здрава е , бушона на късите е здрав
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nikolay_velinov Покажи съобщениеЗдравейте колеги, Моята алфа 156 е със следния проблем , не работи крушката на късите светлини на десния фар . Ксенон е , но крушката и баласта работят ! Не е бушон , а и взех нова нормална Н7 крушка за резерва (здрава разбира се) пак не иска да свети . Тази повреда ме поставя в много неудобна ситуация и не мога да използвам колата вечерно време, някой дали може да помогне ?sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
Дават ги 2 бушона. http://clubalfaromeo.com/forum/attac...5&d=1292956933 стр.235 фиг. 69 бушон4 , за десен къс фар
Comment
-
Дам , оказа се , че проблема е в бушона за късите светлини на десния фар.
Обаче се откри и друг проблем . Крушката на ксенона работи кратко време след като се включат късите. След повторно пускане на късите пак работи с трептене, гасне и по същата схема. Сложих обикновена крушка,махнах ксенона. сега работи добре , има някакво напрежение явно в баласта на ксенона. Сигурно съм за нов . Интересното е , че сложих не 10 амперов бушон а 20 , цвета на крушката сега е различен от другата. По ярко бял е спрямо другата която е по - синкава . ДАЛИ Е от баласта ? И има ли някаква роля по-силния бушон ? КАК мислите ?
Comment
Comment